19-09-06

Cursus gemachtigd opzichter

De verkeerssituatie voor onze school is niet eenvoudig, maar het oversteken van de Groteweg 's morgens en 's avonds is nu toch al enkele jaren een pak veiliger . Dat is grotendeels te danken aan de gemachtigde opzichters, ouders en leerkrachten die elke dag weer klaar staan om het verkeer te regelen .

Doordat er elk jaar weer ouders de school verlaten , moet ons bestand van gemachtigd opzichters telkens weer aangevuld . We komen nog enkele mensen te kort !

Gemachtigd opzichter kan je worden door een eenvoudige theoretische cursus (één avond) te volgen , gevolgd door een korte opleiding ter plekke . Op 19 oktober organiseert de politie van Geraardsbergen opnieuw zo'n cursus . Die gaat waarschijnlijk door in het politiecommissariaat .

Ook wie niet direct het verkeer kan regelen , kan zich inschrijven . Hoe meer GO's we hebben , hoe beter . Ook grootou-ders , buren, kennissen etc. zijn welkom .

Wil je meehelpen aan de veiligheid van onze kinderen , schrijf je dan zo snel mogelijk in bij Erwin (papa van Anneveere en Rozelien).


13:19 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.